Opleidingen

Seminars, webinars en trainingen die voor een overvloed aan nieuwe inzichten zorgen

ReThink organiseert voor professionele zorgverleners verschillende seminars, webinars en trainingen op het gebied van gezondheid die voor eye-openers zorgen. Over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van de ontwikkeling van een gezond immuunsysteem tot het belang van glutathion. Van het voorkomen van bijwerkingen bij kanker tot gezond ouder worden. Uitgenodigde sprekers behoren tot de top van hun vakgebied. Experts met een visie die in staat zijn om hun kennis boeiend te presenteren.

Trainingen en opleidingen

Bijeenkomsten voor 100 personen dit najaar
In het stapsgewijs verruimen van het openbare leven verwacht de overheid dat dit najaar weer bijeenkomsten voor maximaal 100 personen kunnen worden georganiseerd. Dat betekent dat het aantal beschikbare plaatsen voor onze trainingen zeer beperkt zal zijn.

Er zijn geen geplande seminars.

Live seminars

Bijeenkomsten voor 100 personen dit najaar
In het stapsgewijs verruimen van het openbare leven verwacht de overheid dat dit najaar weer bijeenkomsten voor maximaal 100 personen kunnen worden georganiseerd. Dat betekent dat het aantal beschikbare plaatsen voor onze seminars zeer beperkt zal zijn. Mocht u er live bij willen zijn, dan verdient het aanbeveling u snel aan te melden. Wanneer de richtlijnen wijzigen en het niet toegestaan zou zijn om een fysieke bijeenkomst te organiseren, dan zullen we het seminar online aanbieden via een webinar.

Seminars met accreditatie

Wanneer u deelneemt aan een online training van ReThink, ontvangt u na afloop een certificaat.
ReThink vraagt bij zeer veel  beroepsvereniging(en) en koepelorganisatie(s) accreditatie aan.

Seminars die in het verleden zijn georganiseerd

Hieronder ziet u enkele seminars die eerder door ReThink Foundation zijn georganiseerd. Ook vindt u hier het Fertility Congres 2019.

Fertility Congres 2019

Kanker: nieuwe inzichten 

Neurologische degeneratie en problematiek