Seminars

Seminars die voor een overvloed aan nieuwe inzichten zorgen

ReThink organiseert voor professionale zorgverleners verschillende seminars op het gebied van gezondheid die voor eye-openers zorgen. Over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van de ontwikkeling van een gezond immuunsysteem tot het belang van glutathion. Van het voorkomen van bijwerkingen bij kanker tot gezond ouder worden. Uitgenodigde sprekers behoren tot de top van hun vakgebied. Visionaire experts die in staat zijn om de complexiteit van gezondheid en ziekte voor iedere professional begrijpelijk én aantrekkelijk te maken.

Hieronder ziet u een overzicht van de seminars die ReThink in de komende periode organiseert. Door op de naam van het seminar te klikken, krijgt u meer inhoudelijke informatie over het seminar en het onderwerp.

zaterdag 28 september 2019

Ze kunnen zich uiten in een onschuldige nies of in een levensbedreigende anafylactische shock. Allergische reacties zijn heel divers en dit zowel in oorsprong als in de symptomen d...

Seminars met accreditatie

Wanneer u deelneemt aan een seminar van ReThink, ontvangt u na afloop een certificaat.
ReThink heeft bij meerdere beroepsverenigingen accreditatie aangevraagd. Op de pagina’s van de afzonderlijke seminars vind u meer informatie over deze beroepsverenigingen.