Om echte gezondheid te kunnen begrijpen, moeten we soms anders denken.

Over Rethink

Onze toekomst vraagt om meer bewustzijn over gezondheid.

Genezing van ziekte, preventie, de balans tussen lichaam en geest…… werkelijke gezondheid, die in harmonie is met de ‘code van de natuur’, vraagt om meer bewustzijn en kennis. De daarmee verbonden visie dat het ondersteunen van de fysiologie bij kan dragen aan het voorkomen of omkeren van pathologie, verlegt de aandacht en zoektocht naar andere interventies die liggen binnen de leefstijl, psyche, gedrag, milieu en voedingsgerelateerde stoffen. En daarvoor is het nodig om onze kennis over gezondheid en de samenhang van factoren continu te heroverwegen.

ReThink is een kennisplatform voor gezondheidsprofessionals waar dat bewustzijn dagelijks groeit. ReThink deelt deze kennis met professionele zorgverleners, zoals artsen, paramedici en therapeuten. Kritisch, met een integere kijk en met een open hart.

Waardevolle seminars

ReThink organiseert regelmatig seminars over verschillende gezondheidsonderwerpen. Daar nodigen we gerenommeerde sprekers voor uit; experts die hun sporen op diverse gebieden hebben verdiend. Visionaire en bevlogen vakmensen die hun kennis op hun eigen, specifieke vakgebied graag met u delen en deze ook plaatsen in de ruimere context van ons bestaan.

Bekijk het overzicht van de seminars die in de komende tijd georganiseerd gaan worden en waar u van harte welkom bent om te luisteren, vragen te stellen of te discussiëren met collega’s.

Bezoek een ReThink seminar

ReThink organiseert verschillende seminars op het gebied van
gezondheid die voor eye-openers kunnen zorgen. Over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van de ontwikkeling van het
immuunsysteem bij kinderen tot hoe om te gaan met bijwerkingen
als gevolg van kankertherapie. Van het bevorderen van de natuurlijke
fertiliteit tot gezond oud worden.

De sprekers zijn in staat om binnen hun vakgebied de complexiteit van gezondheid en ziekte voor iedere professional begrijpelijk én aantrekkelijk te maken.

Onze toekomst vraagt om meer bewustzijn over gezondheid