maandag 7 april 2025 16:00 - maandag 10 maart 2025 17:00

WETENSCHAPPELIJK WEBINAR

Meld u aan voor het webinar, u ontvangt
dan een link om het webinar terug te kijken.

Inhoud wetenschappelijk webinar:
– Presentatie Robert van Esch MSc. (60 min.)
– Link om de presentatie op een later tijdstip te bekijken.

Robert

Depressie en stressregulatie
Robert van Esch MSc.
Duur: ca. 1 uur

Vruchtbaarheid

In dit webinar reiken wij je de theoretische onderbouwing voor de praktische interventies die je aan jouw cliënten kunt voorleggen.

Vruchtbaarheid wordt gewoonlijk gedefinieerd als het natuurlijke vermogen om zwanger te worden en een zwangerschap met succes uit te dragen. Zowel mannen als vrouwen dragen bij aan de vruchtbaarheid en verschillende factoren spelen een rol om een gezond voortplantingsproces te garanderen of te verstoren, waaronder leeftijd, levensstijl, hormonale balans en milieubelasting. Zowel onevenwichtigheden in de hormoonhuishouding als blootstelling aan milieuverontreinigende stoffen worden beschouwd als de meest dominante verstoorders van de fertiliteit.

Inzicht in de individuele stofwisseling, genetische programmering en detoxificatiecapaciteit op zowel moleculair als systemisch niveau is daarom essentieel voor individuen en koppels die van plan zijn een gezin te stichten of die te maken hebben met uitdagingen bij de conceptie. Met de juiste kennis en aanpak kunnen veel mensen hun vruchtbaarheid verbeteren en kansen op een gezonde en succesvolle zwangerschap vergroten.

Nu terugkijken

Dit webinar is al geweest, maar u kunt zich nog steeds aanmelden. U ontvangt dan de link om het webinar terug te kijken via de mail.

 

Dit wetenschappelijk webinar wordt gehost door Robert van Esch MSc, PsychoNeuroImmunoloog. Co-host is Ilse van Bladel.

Robert en IlseOmdat dit webinar enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij je onderstaande vragen te beantwoorden. De link om deel te nemen aan deze training wordt per e-mail toegestuurd.


Wetenschappelijk webinar ‘Vruchtbaarheid’

 


De informatie in deze opname is vervaardigd door ReThink Foundation en is bestemd voor personen die zich beroepsmatig bezighouden met voeding, leefstijl en gezondheid. De informatie is niet bestemd voor derden zoals consumenten en patiënten. Deze informatie mag niet verder worden verspreid of gebruikt binnen het therapeutische en publieke domein, tenzij nadrukkelijk met ReThink Foundation overeen gekomen.

Ticket TypePriceCart
Seminar migraine, hoofdpijn en vermoeidheid | Gegarandeerd99.00Seminar migraine, hoofdpijn en vermoeidheid | Onder voorbehoud99.00