maandag 8 maart 2027 16:00 - 17:00

WETENSCHAPPELIJK WEBINAR

Opgenomen webinar

Inhoud wetenschappelijk webinar:
– Presentatie Robert van Esch MSc. (60 min.)
– Link om de presentatie op een later tijdstip te bekijken.

Robert

Het kind
Robert van Esch MSc.
Duur: ca. 1 uur

Het kind

In dit webinar reiken wij je de theoretische onderbouwing voor de praktische interventies die je aan jouw cliënten kunt voorleggen. 

Gezondheidsbevordering voor kinderen bevat preventieve maatregelen om de kans op ziekten en aandoeningen in het latere leven te verminderen. Aspecten als voeding, lichaamsbeweging en geestelijke stimulering kunnen worden gecombineerd om een holistische benadering van gezondheidsbevordering te creëren, waarbij een evenwichtige balans van macro- en micronutriënten uiteindelijk de hoeksteen van de gezondheid van kinderen is. Kinderen hebben uiteraard een uitgebalanceerd dieet nodig dat rijk is aan essentiële voedingsstoffen om hun fysieke en cognitieve ontwikkeling te ondersteunen. Regelmatige lichaamsbeweging is eveneens van het grootste belang, omdat het niet alleen helpt bij het handhaven van een gezond gewicht, maar ook de cardiovasculaire gezondheid stimuleert, spieren en botten versterkt en de ontwikkeling van motorische vaardigheden ondersteunt. Het aanmoedigen van buitenspelen en het consumeren van gevarieerde voeding kan de basis leggen voor een leven lang metabole, microbiologische en immunologische veerkracht.

Nu terugkijken
Dit webinar is al geweest, maar je kunt jezelf nog steeds aanmelden. Je ontvangt dan de link om het webinar terug te kijken via de mail.

 

Dit wetenschappelijk webinar wordt gehost door Robert van Esch MSc, PsychoNeuroImmunoloog. Co-host is Ilse van Bladel.

Robert en IlseOmdat dit webinar enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij je onderstaande vragen te beantwoorden. De link om deel te nemen aan deze training wordt per e-mail toegestuurd.


Wetenschappelijk webinar ‘Het kind’

 


De informatie in deze opname is vervaardigd door ReThink Foundation en is bestemd voor personen die zich beroepsmatig bezighouden met voeding, leefstijl en gezondheid. De informatie is niet bestemd voor derden zoals consumenten en patiënten. Deze informatie mag niet verder worden verspreid of gebruikt binnen het therapeutische en publieke domein, tenzij nadrukkelijk met ReThink Foundation overeen gekomen.

Ticket TypePriceCart
Seminar migraine, hoofdpijn en vermoeidheid | Gegarandeerd99.00Seminar migraine, hoofdpijn en vermoeidheid | Onder voorbehoud99.00