zondag 5 oktober 2025 11:10

ONLINE SEMINAR

Spreker Dr. ILSE RAYEN

Natuurlijke gezondheid voor baby’s en kinderen
Dr. Ilse Rayen
Integraal kinderarts met ruime ervaring in algemene kindergeneeskunde met een holistische visie en aanpak
Duur: ca. 2 uur

Robert

1000 dagen epigenetica: van embryo tot peuter
Robert van Esch MSc.
KPNI-therapeut en heeft een master in de PsychoNeuroImmunologie (PNI)
Duur: ca. 1 uur

Gezondheid voor baby's en kinderen

Dr. Ilse Rayen spreekt over het ontstaan van klachten bij kinderen, de gevolgen ervan en hoe je de meest voorkomende kinderkwalen op een natuurlijke wijze kunt aanpakken, zoals onder meer reflux, astma, recidiverende luchtwegontstekingen, eczeem en allergieën. Ze biedt duurzame oplossingen om  klachten vanaf de basis te beïnvloeden, waar mogelijk zonder chemische middelen.

 

Aansluitend spreekt Robert van Esch MSc. over de eerste 1000 dagen van het leven van het kind. Dat begint al in de prenatale periode in de baarmoeder, naar de eerste maanden van de neonatale periode tot aan de vorming van het microbioom. Ook vertaalt hij de theorie in praktisch toepasbare ondersteunende therapeutische interventies.


De informatie in deze opname is vervaardigd door ReThink Foundation en is bestemd voor personen die zich beroepsmatig bezighouden met voeding, leefstijl en gezondheid. De informatie is niet bestemd voor derden zoals consumenten en patiënten. Deze informatie mag niet verder worden verspreid of gebruikt binnen het therapeutische en publieke domein, tenzij nadrukkelijk met ReThink Foundation overeen gekomen.

Inhoud online programma:

1.   Je ontvangt per post de 1 full-color syllabus met de sheets van de presentatie.

2.  Toegang tot video-opnamen gedurende 28 dagen. Totaal circa 3:00 uur.

Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen sturen wij je direct de link met toegang tot de video-opnamen. Ook sturen wij je de syllabus per post toe. Normaal gesproken zul je deze binnen enkele werkdagen ontvangen. Je hebt na aankoop 28 dagen toegang tot de video’s, rekening houdend met de verzending van de syllabus kun je het online programma minimaal 14 dagen volgen.

Online programma accreditatiepunten

Bij deelname aan een live seminar van ReThink, verstrekken wij na afloop een certificaat. ReThink vraagt accreditatie aan bij veel beroepsvereniging(en) en koepelorganisatie(s), zoals: AVIG, MBOG, NOAG, NVKH, KTNO, VBAG, NVST, VVET, FAGT, BATC, NVVM, VNRT, CAT, NVVT en LVNT, NWP en Zhong.

 

Ondertussen hebben de volgende beroepsverenigingen al accreditatie verleend: MBOG, NOAG, KTNO.

Sprekers

Spreker Dr. ILSE RAYEN

Dr. Ilse Rayen

is in 1999 afgestudeerd aan de VUB als kinderarts. Ze heeft jarenlang als algemeen kinderarts gewerkt in ziekenhuizen en in de kinderpsychiatrie, maar daar ondervond ze gaandeweg meer en meer frustraties in de Quick-fix aanpak die gangbaar is in ons huidig geneeskundig model. Na 15 jaar heeft ze uiteindelijk de boeg omgegooid en is ze meerdere bijkomende opleidingen en bijscholingen gaan volgen, waaronder in de orthomoleculaire geneeskunde, de klinische neuro-psycho-immunologie en homeopathie om een meer complete kinderarts te worden die het kind in zijn totaliteit bekijkt en durft af te wijken van de gangbare norm. Met dit doel voor ogen richte ze in 2015 dan ook haar eigen praktijk Kapra+ op, te Hasselt.

Robert

Robert van Esch MSc.

volgde de Academie voor Mesologie, is kPNI-therapeut en heeft een master in de PsychoNeuroImmunologie (PNI). Ook volgde hij modules westerse Fytotherapie. Sinds 2004 voert Robert praktijk in afwisselende samenwerking met artsen, fysiotherapeuten en osteopaten en schrijft hij regelmatig wetenschappelijke artikelen op het gebied van functionele geneeskunde en fytotherapie.

Kosten online training €69,- per persoon