Sprekers

Iedere presentatie duurt 30-45 minuten.

dr. Annemarie Mulders
gynaecoloog-perinatoloog aan het Erasmus MC

prof. dr. Wim Vanden Berghe
professor van het laboratorium voor Proteinscience, Proteomics & Epigenetic Signaling (PPES) aan de Universiteit van Antwerpen

dr. Wim Decleer
gynaecoloog en diensthoofd van het fertiliteitscentrum AZ Jan Palfijn in Gent waar ongeveer 6000 cycli per jaar worden doorgevoerd

Greetje van den Eede
kinderwensconsulente en behaalde een postgraduaat preconceptionele zorg in 2013

prof. dr. Tim Nawrot
hoogleraar milieu-epidemiologie aan de universiteit van Hasselt en Leuven

dr. Jonathan de Jonge
mede oprichter en COO van ARTPred B.V. dat bekend is vanwege de ontwikkeling van een CE-gecertificeerde test om de uitkomst van een IVF-behandeling te kunnen voorspellen: ReceptIVFity

Prijs: € 69,-

–  Toegang tot het online seminar
–  Presentaties van 6 sprekers (totaal 4 uur)
–  Full-color syllabi per post (176 pagina’s)

U ontvangt direct de link naar de opnamen van dit online seminar. Ook sturen wij u de syllabus per post. Normaal gesproken zult u deze binnen enkele werkdagen ontvangen. U heeft na aankoop 21 dagen toegang tot de opnamen, rekening houdend met de verzending van de syllabus kunt het online seminar minimaal 14 dagen volgen.

Fertility Congres
Online programma met video en syllabus

Hoe kunnen omgevingsinvloeden zoals milieu, voeding en leefstijl onze genetische expressie, gezondheid en vruchtbaarheid beïnvloeden?

Dit congres droeg bij aan de kennis en ontwikkeling van zorgverleners om personen en koppels met een kinderwens te informeren en te helpen. Evenals om deze kinderwens in vervulling te laten gaan en bij te dragen aan de vruchtbaarheid en gezondheid van zowel de aanstaande ouders als het kind.

Zes topsprekers verzorgden presentaties met actuele wetenschappelijke inzichten.
Vanuit de milieubiologie, epigenetische epidemiologie, periconceptie epidemiologie, gynaecologie en voortplantingsgeneeskunde, brachten de sprekers toepasbare feiten en inzichten voor huisartsen, gynaecologen en andere zorgverleners die stellen met een kinderwens informeren of behandelen.

Inhoud online programma:

1.   U ontvangt per post de full-color syllabus met de sheets van alle presentaties. Deze hand-out bevat 176 pagina’s.

2.  Toegang tot video-opnamen van de integrale presentaties van de hiernaast vermelde sprekers gedurende 21 dagen. Iedere presentatie duurt 30-45 minuten. Totaal 4 uur.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij u direct de link met toegang tot de video-opnamen. Ook sturen wij u de syllabus per post toe. Normaal gesproken zult u deze binnen enkele werkdagen ontvangen. U heeft na aankoop 21 dagen toegang tot de video’s, rekeninghoudend met de verzending van de syllabus kunt het online programma minimaal 14 dagen volgen.

Online seminar accreditatiepunten
Vanwege de oudere verschijningsdatum is dit seminar niet meer geaccrediteerd.


De informatie in deze opname is vervaardigd door ReThink Foundation en is bestemd voor personen die zich beroepsmatig bezighouden met voeding, leefstijl en gezondheid. De informatie is niet bestemd voor derden zoals consumenten en patiënten. Deze informatie mag niet verder worden verspreid of gebruikt binnen het therapeutische en publieke domein, tenzij nadrukkelijk met ReThink Foundation overeen gekomen.

Online programma
‘Fertility Congres’

 –  Full-color syllabus
 –  Video’s presentaties

€ 69,-