Trainingen en Scholingsdagen

Trainingen en scholingsdagen die voor een overvloed aan nieuwe inzichten zorgen

ReThink organiseert voor professionele zorgverleners verschillende trainingen en scholingsdagen op het gebied van gezondheid die voor eye-openers zorgen. Over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Uitgenodigde sprekers behoren tot de top van hun vakgebied. Experts met een visie die in staat zijn om hun kennis boeiend te presenteren.

Hieronder ziet u een overzicht van de trainingen en scholingsdagen die ReThink in de komende periode organiseert. Door op de naam van te klikken, krijgt u meer inhoudelijke informatie over training of scholingsdag en het onderwerp.

Geaccrediteerd door de meeste beroepsverenigingen

Wanneer u deelneemt aan een training of scholingsdag van ReThink, ontvangt u na afloop een certificaat.
ReThink vraagt bij de passende beroepsvereniging(en) of koepelorganisatie(s) altijd accreditatie aan.

dinsdag 5 mei 2020

Methylatie is het belangrijkste biochemische mechanisme in het lichaam.

vrijdag 15 mei 2020

Tijdens de scholingsdagen zullen alle aspecten van energieproductiecapaciteit besproken worden: van citroenzuurcyclus in de mitochondria tot centrale aansturing van de hormoonassen.

zaterdag 13 juni 2020

Deze praktijkdag, volledig in het teken van de inflammatoire darmproblematiek (IBD), heeft bijzondere aandacht voor colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn.

vrijdag 23 oktober 2020

Schildklieraandoeningen komen vaak voor in de medische praktijk, ofschoon de symptomatologie niet altijd wordt (h)erkend.

zaterdag 31 oktober 2020

Deze praktijkdag, volledig in het teken van de inflammatoire darmproblematiek (IBD), heeft bijzondere aandacht voor colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn.