Trainingen

vrijdag 4 september 2020

Tijdens de scholingsdagen zullen alle aspecten van energieproductiecapaciteit besproken worden: van citroenzuurcyclus in de mitochondria tot centrale aansturing van de hormoonassen.

vrijdag 23 oktober 2020

Schildklieraandoeningen komen vaak voor in de medische praktijk, ofschoon de symptomatologie niet altijd wordt (h)erkend.

zaterdag 31 oktober 2020

Deze praktijkdag, volledig in het teken van de inflammatoire darmproblematiek (IBD), heeft bijzondere aandacht voor colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn.

Trainingen en scholingsdagen die voor een overvloed aan nieuwe inzichten zorgen

ReThink organiseert voor professionele zorgverleners verschillende trainingen en scholingsdagen op het gebied van gezondheid die voor eye-openers zorgen. Over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Uitgenodigde sprekers behoren tot de top van hun vakgebied. Experts met een visie die in staat zijn om hun kennis boeiend te presenteren.

Hieronder ziet u een overzicht van de trainingen en scholingsdagen die ReThink in de komende periode organiseert. Door op de titel te klikken, krijgt u meer inhoudelijke informatie over training of scholingsdag en het onderwerp.

Geaccrediteerd door de meeste beroepsverenigingen

Wanneer u deelneemt aan een online training van ReThink, ontvangt u na afloop een certificaat.
ReThink vraagt bij zeer veel  beroepsvereniging(en) en koepelorganisatie(s) accreditatie aan.