zondag 28 juli 2024 16:21 - 17:00

WETENSCHAPPELIJK WEBINAR

Meld u aan voor het webinar, u ontvangt
dan een link om het webinar terug te kijken.

Inhoud wetenschappelijk webinar:
– Presentatie Robert van Esch (60 min.)
– Link om de presentatie op een later tijdstip te bekijken.

_E1A0180

Mobiliseren
Robert van Esch MSc.
Duur: ca. 1 uur

Ontstekingsmodulatie bij gewrichtsaandoeningen

In dit webinar reiken wij u de theoretische onderbouwing voor de praktische interventies die u aan uw cliënten kunt voorleggen.

Resoleomics is een relatief nieuwe wetenschap die de fysiologische processen bestudeert, waarbij pathologische processen worden omgebogen tot een (zelf)genezend of ziekte-oplossend vermogen via specifieke, activerende moleculen.  Resoleomics is afgeleid van het Engelse woord resolution dat ‘oplossing’ betekent.

Een goed werkend en interactief immuunsysteem is de basis voor het oplossen van ontstekingsprocessen. Een acuut ontstekingsproces is van nature tijdgebonden. Een  tekort aan gunstige micronutriënten, disbalans van voedingsvetten en leefstijlfouten kunnen aanleiding geven tot overactiviteit en verlengde levensduur van ontstekingsbevorderende eiwitten. Dientengevolge duurt het ontstekingsproces voort en kan bijvoorbeeld initieel letsel aan pezen en gewrichten chronisch worden. Om chronische ontstekingsprocessen te moduleren zijn dus multifactoriële interventies noodzakelijk, zowel op systemisch als op moleculair niveau.

Dit wetenschappelijk webinar wordt gehost door Robert van Esch MSc, PsychoNeuroImmunoloog. Co-host is Ilse van Bladel.

Robert en Ilse

Omdat dit webinar enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij u onderstaande vragen te beantwoorden. U ontvangt de link om deel te nemen aan deze training per e-mail.

Nu terugkijken

Dit webinar is al geweest, maar u kunt zich nog steeds aanmelden. U ontvangt dan de link om het webinar terug te kijken via de mail.


De informatie in deze opname is vervaardigd door ReThink Foundation en is bestemd voor personen die zich beroepsmatig bezighouden met voeding, leefstijl en gezondheid. De informatie is niet bestemd voor derden zoals consumenten en patiënten. Deze informatie mag niet verder worden verspreid of gebruikt binnen het therapeutische en publieke domein, tenzij nadrukkelijk met ReThink Foundation overeen gekomen.

Ticket TypePriceCart
Seminar migraine, hoofdpijn en vermoeidheid | Onder voorbehoud99.00Seminar migraine, hoofdpijn en vermoeidheid | Gegarandeerd99.00