maandag 29 juli 2030 10:47 - maandag 28 april 2031 16:00 Van der Valk Houten Hoofdveste 25, 3992 DH Houten

ONLINE SEMINAR

Inhoud online seminar:
– Toegang tot het online seminar
– Presentatie Gabriël Devriendt (+/- 2 uur)
– Presentatie Cynthia van Schendel (+/- 1,5 uur)
– Twee full-color syllabi per post

Gabriel

Dermatologische problematieken – Huidziekten: “the ins and outs”
Gabriël Devriendt
Pures
Duur: ca. 2 uur

Cynthia van Schendel

Acne: wat zijn de oorzaken?
Cynthia van Schendel
MediPraxis
Duur: ca. 1,5 uur

Vanaf 26 april 2022 is dit seminar als online seminar zodat u het op ieder moment kunt bekijken. Meld u nu vast aan en krijg een herinnering wanneer het online seminar beschikbaar is.

Huidziekten: “the ins and outs”

Een dermatologsiche aandoening is een ziekte of afwijking aan de huid waarvan de oorzaak soms moeilijk te achterhalen is. De meest voor de hand liggende oorzaken zijn vaak virussen, schimmels, bacteriën, of allergische reacties. Maar ook stofwisselingsstoornissen of reacties op bepaalde medicatie kunnen huidproblemen uitlokken. Veelal zijn er slechts beperkte ongemakken, maar de symptomen kunnen ook erg onaangenaam zijn zoals bij herpes, eczema of (genitale) wratten. Daarnaast kunnen ze chronisch heel wat last bezorgen of zelfs fataal zijn, zoals bij huidkanker of als gevolg van doorligwonden.

In dit seminar gaan we in op de relatie tussen huidproblemen en een toxic overload (vb. effect van alcohol), de darm en het immuunsysteem, het effect van hormonale stoornissen en stress op de huid en het ontstaan van melanomen. Hierbij zal de rol van de voeding en de impact van natuurlijke stoffen, die het lichaam in verschillende situaties kunnen ondersteunen, uitgebreid aan bod komen.

Tijdens het middagprogramma zal Cynthia van Schendel spreken over de oorzaken van acne en rosacea, voedings- en leeftijladviezen, huidverzorging en suppletie-advies.

Inhoud online programma:

1.   U ontvangt per post de 2 full-color syllabi met de sheets van de presentatie.

2.  Toegang tot video-opnamen gedurende 21 dagen. Totaal circa 3:30 uur.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij u direct de link met toegang tot de video-opnamen. Ook sturen wij u de syllabus per post toe. Normaal gesproken zult u deze binnen enkele werkdagen ontvangen. U heeft na aankoop 21 dagen toegang tot de video’s, rekeninghoudend met de verzending van de syllabus kunt het online programma minimaal 14 dagen volgen.

Online programma accreditatiepunten
De volgende beroepsverenigingen hebben accreditatie verleend voor dit online programma: MBOG, NOAG, NVKH, KTNO, VBAG, NVST, VVET, FAGT, BATC, NVVM, VNRT, CAT, NVVT en LVNT, NWP en Zhong.


De informatie in deze opname is vervaardigd door ReThink Foundation en is bestemd voor personen die zich beroepsmatig bezighouden met voeding, leefstijl en gezondheid. De informatie is niet bestemd voor derden zoals consumenten en patiënten. Deze informatie mag niet verder worden verspreid of gebruikt binnen het therapeutische en publieke domein, tenzij nadrukkelijk met ReThink Foundation overeen gekomen.

Sprekers

Gabriël Devriendt

Gabriël Devriendt

heeft vanaf 1976 ruim 20 jaar voor diverse medische specialismen gewerkt waarvan de laatste 10 jaar als universitair productspecialist in de oncologie. In deze jaren heeft hij zich vergaand op het terrein van de farmacologie en biochemie kunnen ontwikkelen.

Cynthia van Schendel

Cynthia van Schendel

Cynthia is haar carrière ooit begonnen als verpleegkundige. Eenmaal werkzaam als paramedicus kwam zij tot de conclusie dat zij vooral met symptoombestrijding bezig was. In haar zoektocht naar oorzakelijk behandelen volgde zij diverse opleidingen in de orthomoleculaire geneeskunde en darmtherapie. Inmiddels is zij al 23 jaar huidtherapeut en eigenaar van MediPraxis. Haar specialisaties zijn huidaandoeningen, healthy aging en detoxificatie

Kosten online training € 69,- per persoon